Zmajevi jutros poletjeli za Luxemburg- utakmica koja bi trebala Miloševiću 'otvoriti' oči

0
Radiosarajevo.ba
Zmajevi jutros poletjeli za Luxemburg- utakmica koja bi trebala Miloševiću 'otvoriti' oči
Foto: NFSBiH / Zmajevi otputovali u Luxemburg

Nogometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine jutros u srijedu, 15. novembra, otputovali su u Luxemburg gdje ih sutra očekuje duel sa domaćom selekcijom u okviru kvalifikacija za EURO 2024.

Zmajevi će večeras odraditi trening prije nego zaigraju u četvrtak meč koji im ne znači mnogo u rezultatskom smislu jer su izgubili sve šanse za direktan plasman na Europsko prvenstvo putem kvalifikacija.

Treba istaći da je ovaj susret važan za naše momke prije svega kako bi se psihološki oporavili, ali i za Savu Miloševića koji će najvjerovatnije dati priliku nekim igračima koji nisu imali veliku minutažu u dresu nacionalnog tima.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Ovo je prilika da Milošević vidi kakvim igračkim kadrom raspolaže i da li može da računa na neke od momaka u budućnosti.

Podsjetimo, BiH će nakon niza loših igara i rezultata u kvalifikacijskom ciklusu svoj plasman na Europsko prvenstvo pokušati ostvariti putem baraža koji se igra u martu sljedeće godine.

https://radiosarajevo.ba/anketa/448

Utakmica između Luxemburga i BiH igrat će se u četvrtak, 16. novembra, s početkom u 20.45 sati. U istom terminu Zmajevi će tri dana kasnije ugostiti na Bilinom Polju selekciju Slovačke te će time završiti kvalifikacijski prozor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije