Zmajevi igraju od 18h protiv Kostarike: Evo gdje možete gledati utakmicu

0
Radiosarajevo.ba
Zmajevi igraju od 18h protiv Kostarike: Evo gdje možete gledati utakmicu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Bilino polje

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine od 18 sati igra prijateljski ogled sa Kostarikom, a u Zenici na stadionu Bilino polje sve je spremno za meč.

Zbog koronavirusa u izolaciji je selektor Ivaylo Petev, ali će meč voditi njegovi pomoćnici. Na megdan Kostariki izlazi sljedeći kombinovani sastav, koji je u potpunosti izmijenjen u odnosu na meč sa Finskom od prije tri dana.

BiH: Vasilj, Cipetić, Mihojević, Ahmedhodžić, Kolašinac, Hadžiahmetović, Lončar, Duljević, Rahmanović, Menalo i Demirović. Na klupi su: Pirić, Šehić, Ćivić, Hadžikadunić, Todorović, Pidro, Gojak, Cvijanović i Stevanović.

Kostarika: Moreira, Fuller, Venegas, Oviedo, Brown, Ruiz, Calvo, Tejeda, Waston, Sequira i Campbell. Na klupi su: Alvarado, Arboine, Vargas, Lassiter, Cruz, Nunez, Zuniga, Matarrita, Angulo, Martinez i Smith.

Kladionica MOZZART daje kvotu na BiH 2.20, dok je kvota na Kostariku 3.60.

Ostatak ponude možete pogledati OVDJE.

Meč se igra na stadionu Bilino polje u Zenici sa početkom u 18 sati, a sudit će ga Slovenac Nejc Kajtazović. Direktan prenos susreta bit će realizovan u programu Nova BH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije