Živadinović: Igrača kao što je Boakye ima koliko hoćete, igraju za 500 dolara

Radiosarajevo.ba
Živadinović: Igrača kao što je Boakye ima koliko hoćete, igraju za 500 dolara
Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Milan Živadinović, ali i fudbaler zeničkog Čelika Milan Živadinović istaknuo je da fudbalera kao što je Zvezdi Richmond Boakye ima još mnogo i da su jako jeftini.

Živadinović je istaknuo i kako je najzaslužniji za odličan rezultat Crvene zvezde u Europskoj ligi zaslužan Vladan Milojević šef stručnog štaba ove ekipe.

"On ne priča mnogo, ali je napravio sistem igre u Crvenoj zvezdi. On je čudo, vodi o svemu računa. Ovaj mali Savić će biti veliki igrač. Prvi put sam video sada protiv Kelna da nije prelazio centar, verovatno ga je Milojević opomenuo posle utakmice protiv Bačke", rekao je Živadinović i dodao:

"Radim u Gani svaka dva meseca, znam da tamo imate igrače u njihovim akademijama kao što je Boaći koji bi hteli da igraju za platu od 500 dolara. Međutim, naši funkcioneri neće da ih dovedu, žele da 'maznu' što više za sebe", istaknuo je Živadinović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije