Željezničar ispunio plan prodaje 500 desetogodišnjih ulaznica

Radiosarajevo.ba
Željezničar ispunio plan prodaje 500 desetogodišnjih ulaznica
Fudbalski klub Željezničar saopćio je danas da je uspio prodati planiranih 500 desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu stadiona Grbavica.

Istočna tribina je još u izgradnji, a planirano je bilo finansiranje dijela izgradnje tribine kroz prodaju 500 desetogodišnjih ulaznica.

Plan je danas i zvanično ostvaren, a iz kluba su najavili da će u prodaju pustiti još jedan kontigent ulaznica, njih još 419, po istoj cijeni i pod istim uslovima pod kojim je prodata i prva serija ulaznica.

"Kako veliki broj zainteresovanih navijača ne bi ostao uskraćen za priliku da postanu sudionikom izgradnje istočne tribine i dijelom historije FK Željezničar, odlučeno je da se omogući kupovina dodatnih 219 karata, tako da je konačan broj, broj koji se neće mijenjati ukupno 919 desetogodišnjih ulaznica, a to je cijeli sektor C na istočnoj tribini.

Svakog navijača sa desetogodišnjom ulaznicom, na istočnoj tribini čeka rezervisano mjesto sa imenom i prezimenom u narednih 10 godina, a ulaznica vrijedi za sve prijateljske, prvenstvene, kup i evropske utakmice te učešće u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada Opel Adam Željo Edition", saopćili su iz kluba s Grbavice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije