Željezničar igra protiv Narve Trans: Svi putevi vode na Grbavicu

Radiosarajevo.ba
Željezničar igra protiv Narve Trans: Svi putevi vode na Grbavicu
Foto: Radiosarajevo.ba / Stadion Grbavica
Nova sezona, novi teren, stare želje... Sve to može stati u jednu rečenicu uoči revanš susreta prvog pretkola Europske lige u kojem Željezničar na Grbavici dočekuje Narvu Trans iz Estonije.

Plavi su u prvom meču u Estoniji slavili pobjedu od 2:0 i prema svim prognozama revanš bi trebao biti rutinski za našeg osvajača Kupa Bosne i Hercegovine. 

"Znamo šta nam znači ova utakmica, jedva čekamo da izađemo na novi teren stadiona Grbavica, želimo dobro ući u utakmicu, mi smo favoriti, spremili smo se dobro i želimo taj prolazak u sljedeći krug.  Atmosfera se gradi rezultatima, nekim kontinuitetom, nadam se da ćemo kroz ovaj dodatni period raditi na atmosferi i da ćemo biti kao što smo bili prije", kazao je Vedran Kjosevski.

Prema informacijama iz kluba, jučer je prodato 2.500 ulaznica, a prodaja se nastavlja i danas od 10 sati. Cijene ulaznica iznose 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 25 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 4 KM za tribinu Sjever.

FK Željezničar informira navijače da svaki posjetitelj prema propisima UEFA-e mora imati ulaznicu i da se sa ulaznicom može ući isključivo na predviđene ulaze naznačene na ulaznicama.

"Sezonske ulaznice za ovu utakmicu ne važe, izuzeće su navijači sa desetogodišnjim ulaznicama", pojasnili su iz FK Željezničar.

Trener Slobodan Krčmarević će imati debi u Europi pred navijačima na Grbavici.

"Mali problem nam predstavlja takmičarski ritam, fali nam utakmica više i u sklopu toga će nam pomoći ove dvije utakmice da se pripremimo za ovo što dolazi poslije ovoga. Fudbal je čudna igra, moramo završiti sutra posao, trudit ćemo se da ne dođe do iznenađenja, dat ćemo sve od sebe da nastavimo takmičenje u Europskoj ligi" istakao je Krčmarević.

Utakmica se igra u 18, a kapije stadiona se otvaraju u 16.30 sati. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije