Perišić, Rebić i ekipa stigli brodom, dočekala ih prepuna Riva

Radiosarajevo.ba
Perišić, Rebić i ekipa stigli brodom, dočekala ih prepuna Riva
U Splitu je počela velika fešta na Rivi gdje je organiziran doček petorici hrvatskih reprezentativaca, koji su se iz Rusije vratili sa svjetskim srebrom.

Splićanima će se na Rivi obratiti Ivan Perišić. Ivan Strinić. Ante Rebić, Lovre Kalinić i Filip Bradarić.

Ivanu Perišiću sutra se priprema doček i u njegovom Omišu, a crkvena zvona su zazvonila u trenutku kada su se igrači iskrcali na Zapadnoj obali.

Riva je prepuna ljudi, pale se baklje i dimne bombe i iščekivanje je na vrhuncu. Navijači su pjesmom otjerali kišu, pred Rivu stižu i brodice, a ljudi je sve više. Okupljeni navijači euforično su reagirali kada je s razglasa puštena Thompsonova pjesma Geni kameni za Luku Modrića, koji je sinoć u Zagrebu naručio istu pjesmu.

Program u Splitu počeo je u 16 sati, a na Rivi nastupaju Marijan Ban i Diktatori, Dalmatino i Mate Bulić te Jole i Giuliano.

"Dođite i pozdravite naše vatrene kako samo Split i Dalmacija znaju. Tko može, neka brodicama izađe ususret ispred Gradske luke", poruka je gradskih vlasti.

Već u ponedjeljak planiralo se da hrvatska delegacija pozdravi i Split, ali zbog objektivnih razloga doček je prolongiran.

Hrvatski reprezentativci, sa srebrom osvojenim na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, u Zagreb su avionom sletjeli u ponedjeljak u 15:20 sati.

Višesatnim probijanjem autobusom predviđenom trasom kroz masu hrvatskih navijača i simpatizera, na Trga bana Josipa Jelačića stigli su u 20:50 sati. Slavlje pred dvjestotinjak hiljadanavijača potrajalo je do kasnih noćnih sati.

 

 

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije