Željezničar pred izazovom: Pogledajte kako igra rival s Kipra

Radiosarajevo.ba
Željezničar pred izazovom: Pogledajte kako igra rival s Kipra
Željezničar večeras od 20.30 sati, u okviru drugog pretkola Europske lige, na Grbavici dočekuje ekipu Apollona.

Na Grbavicu su svjesni kvalitete protivnika, a šef struke Slobodan Krčmarević je podvukao da u Sarajevo dolazi ozbiljan protivnik, da je u ovom klubu proveo tri lijepe godine igračke karijere, osvajao titule, te da je dvije sezone bio trener i da ga za Apollon zaista vežu lijepe uspomene.

"To je jedan od najvećih klubova na Kipru sa prebogatom tradicijom i prebogatim vlasnikom koji je vlasnik pola Limasolla. Posljednje tri-četiri sezone igraju grupnu fazu, imali su zapažene uloge. Imaju fantastične i fanatične navijače, bit će ih i ovdje, ali s druge strane, emocija nema, izlazimo da damo sve od sebe, vjerujem u svoje momke, vrijeme nam je falilo i sigurno smo bolji nego prije sedam dana. Očekujem od naših navijača koji će biti naš 12. igrač da napravimo nešto veliko. Dao bih blagu prednost našem sutrašnjem protivniku", rekao je Krčmarević.

Trening su Plavi obavili na pomoćnom terenu, a trenirali su svi nogometaši u punom intenzitetu izuzev povrijeđenog Stevanovića.

Kapije stadiona su otvorene od 19 sati, a pogledajte kako igra današnji protivnik Željezničara:

Navijači Željezničara pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za farbanje reflektora na jugozapadu i žele pozvati sve zaljubljenike plave boje da im se pridruže u ovom poduhvatu.

Ovaj projekt nije pokrenut od strane Kluba, nego su navijači samoinicijativno odlučili utkati svoj doprinos i u ovom projektu.
Podsjetimo, FK Željezničar je uz saradnju sa svojim partnerima izvršio farbanje tri reflektora.

Podržati ovaj projekt možete uplatama na račun, a uskoro i putem Paypala.

Uplate iz BIH:

Primalac: Udruženje Fudbalski klub Željezničar Sarajevo
Adresa: Zvornička 27, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Svrha uplate: Donacija za farbanje JZ reflektora
Broj računa: 3389 0022 0803 0216 UniCredit bank

Uplate iz inostranstva:

BANK ACCOUNT HOLDER:
FUDBALSKI KLUB ŽELJEZNIČAR
ZVORNIČKA 27
71000 SARAJEVO
BOSNIA-HERZEGOVINA

BANK – UNICREDIT BANK
IBAN: BA39 3389 1048 3633 3093
SWIFT: UNCRBA22
ACCOUNT NUMBER: 20001556008

Klub će na svakodnevnoj bazi izvještavati navijače o prikupljenim sredstvima, a iznos koji je potreban za farbanje reflektora je 10.000 KM + PDV.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije