Željezničar će odigrati sedam utakmica do nastavka Premijer lige BiH

Radiosarajevo.ba
Željezničar će odigrati sedam utakmica do nastavka Premijer lige BiH
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Slavlje na Koševu

Ekipa Fudbalskog kluba Željezničara će pripreme za naredni dio sezone početi u srijedu u 12 sati kada će obaviti trening na Grbavici, objavljeno je na zvaničnoj stranici tima s Grbavice.

Plavi će u srijedu započeti pripreme za proljetni dio sezone.

Stručni štab će prvo obaviti prozivku, a potom će ekipa odraditi trening na Grbavici. U četvrtak i petak će Plavi obaviti ljekarske preglede i trenirati u hotelu Hills koji sadrži sale na umjetnom travom i parketom.

U nedjelju, 19. januara Plavi će u jutarnjim satima otputovati u Međugorje gdje će se pripremati do 30. januara. Tokom boravka u Sportskom centru Circle, Željo će odigrati tri pripremne utakmice. Prvu već 21. januara protiv Veleža, zatim 25. januara protiv Širokog Brijega, a posljednju provjeru u ovom dijelu priprema naš tim će imati sa Rudešom 29. januara.

Željezničar 31. januara odlazi na dvanaestodnevne pripreme u Antaliju. Plavi su zakazali tri provjere, 3. februara je susret sa Olimpijom, 5. februara sa Akhmatom, a 10. februara sa ukrajinskom Zoryom.

Generalnu provjeru pred nastavak sezone Željo će imati 15. februara kada će u Međugorju igrati sa Zrinjskim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije