Želi prvo mjesto u grupi: Prosinečki otkrio ko će na gol Zmajeva protiv Iraca

Radiosarajevo.ba
Želi prvo mjesto u grupi: Prosinečki otkrio ko će na gol Zmajeva protiv Iraca
Foto: Nedim Grabovica / Radiosarajevo.ba / Press konferencija Zmajeva pred susret sa Sjevernom Irskom
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, govorio je na konferenciji za medije povodom susreta četvrtog kola Lige nacija koji se igra na Grbavici protiv Sjeverne Irske.

Nakon dvije pobjede u isto toliko utakmica u Ligi nacija, Zmajevi optimistični dočekuju svog rivala protiv kojeg su bolji bili u Belfastu rezultatom 2:1.

Džeko: Počeo sam u Želji, nije mi isto igrati na Grbavici i nekom drugom stadionu

“Pred nama je vrlo važan duel koji nama više znači u odnosu na našeg protivnika. Želimo ostati prvi u našoj grupi do kraja. Protiv Turske smo imali priliku vidjeti i neke igrače koji nisu mnogo igrali i zadovoljan sam onim što je prikazano. Pratili smo Irce protiv Austrije i sastav je spreman za taj duel. Očekujemo da duel bude u potpunosti drugačiji od onog u Belfastu”, rekao je Prosinečki i odgovorio na pitanje ko će biti na golu bh. tima, piše Scsport.

“Mislim da sam rekao već da je Šehić u blagoj prednosti, ali mi je drago da obojica brane i imaju iste šanse. Vjerovatno će Šehić braniti u ovom terminu utakmica, ako se ništa ne promijeni sutra na treningu”, rekao je Prosinečki, prenosi Scsport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije