Zanimljiva utakmica u Londonu, Arsenal protiv Crystal Palace

0
Radiosarajevo.ba
Zanimljiva utakmica u Londonu, Arsenal protiv Crystal Palace
Foto: Wikipedia / Arsenal protiv Palace / Arhiva

U okviru 18. kola Engleske premier lige večeras se igra zanimljiv duel u Londonu između Arsenala i Crystal Palace. Utakmica počinje u 21 sat.

Obje ekipe igraju promjenjivo ove sezone i trenutno su na sredini tabele. Arsenal je nešto bolji i osvojio je do sada 23 boda, dok je Palace dva mjesta ispod sa bodom manje.

Ipak, Arsenal je u posljednjih pet utakmica vratio formu te ostvario četiri pobjede, uz jedan poraz u Liga kupu od Manchester Cityja.

S druge strane, ekipa Roya Hodgsona ne igra baš dobro u zadnje vrijeme, te su u zadnji pet utakmica ostvarili samo jednu pobjedu, remi i tri poraza.

Kod domaćina van pogona su Martinelli, Ozil i Sokratis, dok kod gostiju neće igrati Ferguson, Hennessey, Kelly, Sakho i Wickham.

Utakmicu između Arsenala i Crystal Palace možete pogledati na SportKlubu.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Arsenal 1,70, neriješeno, 3,70, a na goste 5,20.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije