Zabrinjavajuće vijesti pred početak meča sa Islandom: Džeko ne igra od prve minute, ovo je razlog

0
A. S.
Zabrinjavajuće vijesti pred početak meča sa Islandom: Džeko ne igra od prve minute, ovo je razlog
Foto: NFSBiH / Vico Zeljković i Edin Džeko

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras započinje kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a odmah zabrinjavajuća informacija iz Zenice - Edin Džeko ne igra od prve minute.

Portal Radiosarajevo.ba saznaje da Dijamant ima povredu leđa, i da zbog tih problema neće početi susret na Bilinom polju, a prvi protivnik Zmajevima je reprezentacija Islanda.

Zmajevi već ranije su lišeni usluga Muhameda Bešića, Seada Kolašinca i Miralema Pjanića.

Benjamina Karić ugostila vojnike EUFOR-a: Evo iz kojih zemalja su pristigli

Benjamina Karić ugostila vojnike EUFOR-a: Evo iz kojih zemalja su pristigli

Bosna i Hercegovina: Šehić, Ahmedhodžić, Miličević, Saničanin, Dedić, Hadžiahmetović, Tahirović, Krunić, Gazibegović, Prevljak, Demirović.

Edin Džeko je ostao na klupi za rezerve igrače i još se ne zna da li će moći pomoći saigračima na ovoj utakmici.

Kao kapiten našu reprezentaciju predvodit će Ibrahim Šehić.

Poznat je i sastav Islanda: Runarsson, Olafsson, Gretarsson, Magnusson, Palsson, Sigurdsson, Traustason, Haraldsson, Thorsteinsson, Gudmundsson, Finnbogason. 

Večeras sa startom u 20 sati i 45 minuta naši Zmajevi igraju protiv Islanda u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša reprezentacija igra u grupi J, te se večeras igrajut i susreti Portugala i Lihtenštajna, te Slovačke i Luksemburga.

Meč na Bilinom polju će suditi Donastas Rumšas iz Litvanije. Susret počinje u 20.45 sati, a tekstualni prijenos iz minuta u minutu sa stadiona Bilino polje večeras možete pratiti i na portalu Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije