Pročitajte šta je vatreni Ognjen Vranješ nakon utakmice poručio Grcima

Radiosarajevo.ba
Pročitajte šta je vatreni Ognjen Vranješ nakon utakmice poručio Grcima
Foto: Facebook / Ognjen Vranješ
Nakon što je sinoć bosanskohercegovačka fudbalska reprezentacija remizirala s reprezentacijom Grčke u izuzetno napetoj utakmici, brojne su reakcije na suđenje, rezultat, igru reprezentacija i ponašanje navijača na tribinama.

Posebno je u žiži javnost incident s Edinom Džekom, nakon kojeg je kapiten reprezentacije BiH zaradio drugi žuti, odnosno, crveni karton zbog čega je morao napustiti teren desetak minuta prije kraja susreta. 

Velika gužva nastala je u blizini mjesta na kojem se incident dogodio, a u njega su bili uključeni gotovo svi igrači, pa čak i neki članovi stručnog štaba obje reprezentacije, zbog čega je sudija Eriksson podijelio i veliki broj javnih opomena nakon naguravanja igrača.

Jedan od najvatrenijih igrača naše reprezentacije, koji je odmah pritrčao da se obračuna s protivnicima bio je svakako Ognjen Vranješ, zbog čega ga je javnost sinoć pohvalila, prepoznavši u njemu heroja. Također, bila je pohvaljena i njegova borbenost na terenu i zalaganje za državni tim koje je pokazao u sinoćnjoj utakmici.

U skladu s tim Vranješ se jutros, putem svog Facebook profila, obratio cjelokupnoj javnosti, poslavši poruku i našim navijačima, ali i igračima i navijačima reprezentacije Grčke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije