Vraća se fudbal u BiH: Danas prve utakmice osmine finala Kupa

0
Radiosarajevo.ba
Vraća se fudbal u BiH: Danas prve utakmice osmine finala Kupa
Kup BiH/Ilustracija / Trofej Kupa BiH

Danas se vraća fudbal u Bosni i Hercegovini utakmicama osmine finala Kupa BiH, a najzanimljiviji duel se očekuje u Sarajevu, gdje Željezničar dočekuje FK Leotar. 

Sarajevski klub se dosta pojačao u prelaznom roku. Najveća pojačanja su definitivno Armin Hodžić i Sulejman Krpić, koje je trener Adis Mulalić odmah i najavio u startnoj postavi. Željezničar će gledati da nastavi put prema svojoj sedmoj tituli u ovom takmičenju, prvoj nakon sezone 2017-18. 

Ovaj susret se igra od 16 sati na Stadionu Grbavica. Prenos je osiguran na kanalima Arene Sport. 

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Od ostalih utakmica danas treba izdvojiti utakmicu Rudar Prijedor-Borac, koja se igra u Prijedoru od 13 sati, te Velež - Posušje, koja će se igrati od 18.30 na stadionu Vrapčići. Obje utakmice će biti na kanalima Arene Sport. 

Sutra se igraju još četiri susreta osmine finala Kupa. Među njima će biti i lider naše lige, Zrinjski, koji dočekuje FK Laktaši od 13 sati. Igrati će i drugoplasirani Široki Brijeg, od 18:30 na svom stadionu Pecara protiv Tuzla Citya. I ove utakmice, kao i susret NK Čelik-FK Radnik od 16 sati, moći će se pratiti na kanalima Arene Sport. 

[twitter]https://twitter.com/NFSBiH/status/1626169693311496193[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije