Vojvodić: Ko nas loše dočeka, vratit ćemo pet puta gore

Radiosarajevo.ba
Vojvodić: Ko nas loše dočeka, vratit ćemo pet puta gore
Foto: Screenshot / Darko Vojvodić

Banjalučki Borac sezonu 2018/2019. igrat će u Prvoj ligi Republike Srpske. Ekipa iz grada na Vrbasu izborila je na terenu opstanak u Premijer ligi BiH, ali nije dobila licencu, pa je zahvalujući tome Čelik ostao u društvu najboljih.

Banjalučani su u subotu igrali turnir u Žeravici i poraženi su od ljutog rivala Kozare, a treneru Darku Vojvodiću nije se svidio pristup igrača na terenu, ali ni tretman koji su Crveno-plavi imali u Žeravici. Zbog pristupa je kaznio svoje igrače i natjerao ih da treniraju po povratju u Banja Luku u večernjim satima. Fudbaleri Borca trčali su sat vremena. 

"Katastrofalan je način na koji smo dočekani i to se dešava gdje god da Borac ode. Od sada ćemo i mi promijeniti ploču i gdje god budemo loše dočekani, vratićemo pet puta gore. Isključili su nam Aleksandra Radulovića i tražili da ubacim nekoga. Rekao sam, ako već žele da mu daju crveni, onda ćemo igrati sa igračem manje.

Moramo da skinemo kapu igračima koji su došli u klub u ovom trenutku. U subotu ćete vidjeti pravi Borac. Imamo veliki napadački potencijal i to ćemo pokazati. Ne jurimo rezultate u pripremnom periodu. Kada počne prvenstvo, bićemo najbolji", rekao je Vojvodić, prenose Nezavisne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije