Vlasnik Sarajeva održao govor nakon osvojene titule: Evo i šta je poručio

Radiosarajevo.ba
Vlasnik Sarajeva održao govor nakon osvojene titule: Evo i šta je poručio
Foto: Dženan Kriještorac / Vahidin Musemić i Nguyen Hoai Nam / Arhiva

Fudbalski klub Sarajevo osvjio je jučer titulu prvaka Bosne i Hercegovine i to nakon što je u srijedu u svoje vitrine donio i trofej namijenjen osvajaču Kupa Bosne i Hercegovine.

Proslavi duple krune Bordo tima prisustvovao je i većinski vlasnik upravljačkih struktura FK Sarajevo Vijetnamac Nguyen Hoai Naim, a nakon slavlja na stadionu i ispred Vječne vatre igrači i čelnici kluba preselili su se u jedan sarajevski ugostiteljski objekat gdje se prisutnim obratio uprvao Vijetnamac.

"Žao mi je što vam se ne mogu obratiti na bosanskom jeziku. U Sarajevo sam stigao jutros (jučer op. a.) nakon leta dugog 16 sati i trenutno je pet sati ujutro u mom gradu. Međutim nema jet-laga, nema umora zbog toga što sa doživio jedan specijalan dan. Jako sam sretan i ovo je poseban dan u životu.

Koristim priliku da čestitam trenerima i kompletnom igračkom kadru, kao i naravno mojim kolegama u klubu. Posebno se moram zahvaliti svim navijačima koje sam upoznao danas i svim navijačima koji su bili na stadionu, a potom i u centru grada. Hvala vam", poručio je nakon

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije