Vico Zeljković se pohvalio na društvenim mrežama: U Mađarskoj se susreo sa Viktorom Orbanom

2
Radiosarajevo.ba
Vico Zeljković se pohvalio na društvenim mrežama: U Mađarskoj se susreo sa Viktorom Orbanom
Foto: Facebok / Vico Zeljković i Viktor Orban

Utakmicu Mađarske i Bosne i Hercegovine su za međusobni susret iskoristili predsjednik FSBiH Vico Zeljković i premijer Mađarske Viktor Orban.

Zeljković se zahvalio na sjajnom dočeku i gostoprimstvu koje je doživio tokom posjete Budimpešti.

"Večerašnjoj utakmici između Mađarske i Bosne i Hercegovine prisustvuje i Premijer Mađarske g. Viktor Orban, sa kojim sam kratko porazgovarao između dva poluvremena", pohvalio se putem Facebook stranice Vico Zeljković.

Poznati bh. meteorolog o prognozi za septembar: Evo kakvo će vrijeme biti u BiH

Poznati bh. meteorolog o prognozi za septembar: Evo kakvo će vrijeme biti u BiH

Nakon utakmice, predsjednik saveza je uputio čestitke "igračima, selektoru Sergeju Barbarezu i njegovom stručnom štabu, kao i direktoru reprezentacije Emiru Spahiću čestitam na bodu koji su u gostima osvojili protiv Mađarske, ekipe koja je igrala na tri posljednja Evropska prvenstva.

Pokazali su veliku borbenost, želju, zalaganje i put kojim treba da nastavimo da se pripremamo za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Bod koji je večeras osvojen, sigurno će mnogo značiti za samopouzdanje pred naredne utakmice koje nas očekuju", napisao je Vico Zeljković.

Večerašnjoj utakmici između Mađarske i Bosne i Hercegovine prisustvuje i Premijer Mađarske g. Viktor Orban, sa kojim sam kratko porazgovarao između dva poluvremena.

Posted by Vico Zeljković on Tuesday, September 10, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije