Veliko srce hrvatskih navijača uoči utakmice: Poruka podrške Turskoj

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kadrija

IDIOTE ka Ghost +1

nas je samo 2,5 posto TRC!

****

Micky

Transparent su postavili Turci i to rade za svakom reprezentacijom sa kojom igraju! Hrvati se kite tudjim perjem! Da ste samo čitali komentare na hrvatskim portalima prije utakmice vidjeli bi kako ismijavaju žrtve! Nije mi jasno zasto uljepsavate fašiste, mislite da ćete ih tako promijeniti da budu bolji? Ocigledno vas povijest nije nicemu naucila! Zato vam se sva zla periodicno ponavljaju jer niste sposobni da ih prepoznate na vrijeme!

Mustafa

Transparent su postavili Turci i to rade za svakom reprezentacijom sa kojom igraju! Hrvati se kite tudjim perjem! Da ste samo čitali komentare na hrvatskim portalima prije utakmice vidjeli bi kako ismijavaju žrtve! Nije mi jasno zasto uljepsavate fašiste, mislite da ćete ih tako promijeniti da budu bolji? Ocigledno vas povijest nije nicemu naucila! Zato vam se sva zla periodicno ponavljaju jer niste sposobni da ih prepoznate na vrijeme! ka Micky zašto lažeš? Transparent su postavili Hrvati i na njemu piše "uz vas smo" jer je i Turska prva poslala pomoć Petrinji, a drugi transparent su postavili Turci i sada Hrvatima i postavljaju iz zahvalnosti svima koji su im poslali pomoć i na njemu piše "hvala što nam pomažete".

Novi hrvatski Tesla

Mate Rimac menja hrvatski zakon zbog robo-taksija, a vrednost firme mu je u zadnjih 5g sa 500 mil. E skočila na 2,2 mlrd. E i najavljuje nove baterije koje će biti čudo.

JEBO TI JA MILU MATER MRZITELJSKU!

Transparent su postavili Turci i to rade za svakom reprezentacijom sa kojom igraju! Hrvati se kite tudjim perjem! Da ste samo čitali komentare na hrvatskim portalima prije utakmice vidjeli bi kako ismijavaju žrtve! Nije mi jasno zasto uljepsavate fašiste, mislite da ćete ih tako promijeniti da budu bolji? Ocigledno vas povijest nije nicemu naucila! Zato vam se sva zla periodicno ponavljaju jer niste sposobni da ih prepoznate na vrijeme! ka Micky

/ Najnovije