Veliki sukobi na stadionu u Novom Pazaru: Navijači Vojvodine skandirali 'Nož, žica, Srebrenica'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo Vojvodina🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

HEROJ NAŠ

Ma ja sta

Pustite ljude nek se ponose, to im je najveci nacionalni domet. Ponosit se enklavom koja im se tri godine na granici sa Srbijom prkosno branila, pa kad im je unprofor isporucio po dogovru sakali iskoristili priliku da pokolju ljude, jer imaju kompleks od mujine cune. Samo naprijed, dicite se.

Medjutim

Dzaba, slabo stemaju slabo djecu radjaju zene im se vucaju, falicne im *****ice. Opet im broj opao i jos su u vecem zaostatku u odnosu na muju. Ne da je to zaista bitno, al u njihovim zivotinjskim ocima tako izgleda.

***

***

/ Najnovije