Veliki gaf kanadske televizije: Pogledajte kakvu su hrvatsku zastavu objavili

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Lijepe riječi su ukras

Pa dobro...

S obzirom da im golman otvoreno izjavljuje da je Knin Srbija (dakle *****k je, nemamo sta dalje razmisljat...), a niko od oficijelnih kanadskih sportskih krugova da reagira ili ga sankcionira, onda znamo na cemu smo....

Dandy

Sve OK, ništa nisu fulili, time se oni i ponose prema tome nema gafa i greške, pogotovo ne uvrede.

Gost_Radio_Sarajeva

Pitali sigurno za zastavu kod lokalnih daidza.

Dado

U čemu je problem

zoma

Sve OK, ništa nisu fulili, time se oni i ponose prema tome nema gafa i greške, pogotovo ne uvrede. ka Dandy Ne znam koliko ne znaš ali pojma nemaš o *****koj zastavi ako si mislio na tu zastavu?Na slici je hrvatska zastava iz vremena austrougarske monarhije.

N

Pa skoro da i nisu slagali nista

PRAVA ZASTAVA, ZDS!!!

JEDNA JEDINA!

Gh

Nije to gaf, to je zastava koju vecina hrvata nosi na utakmice, kao sto i vecina bosnja nosi zastavu sa ljiljanima. To ste vi i gotovo.

Zg

Bravo Kanadjani..to je prava hrvatska zastava

Db

BRAVO KANADA,BRAVO

/ Najnovije