Velika pobjeda Milana u Rimu: Pogledajte show Zlatana Ibrahimovića

0
Radiosarajevo.ba
Velika pobjeda Milana u Rimu: Pogledajte show Zlatana Ibrahimovića
FOTO: Facebook / Zlatan Ibrahimovic

 je u derbiju 11. kola Serie A pobijedio 1:2 kod Rome te tako zadržao korak s Napolijem na vrhu. Tandem je izjednačen sa sedam bodova ispred aktuelnog prvaka Intera.

Utakmicu je obilježio Zlatan Ibrahimović (40), koji je prvi gol sjajno postigao iz slobodnjaka u 26. minuti. Za drugi, koji je iz penala u 57. minuti zabio Franck Kessie, izborio je penal tako što ga je u prodoru srušio Roger Ibanez.

Sarajevski heroji: Vatrogasci izvukli mladunče koze iz bunara i predali ga vlasniku

Sarajevski heroji: Vatrogasci izvukli mladunče koze iz bunara i predali ga vlasniku

Portali, zbog autorskih prava, ne smiju objavljivati golove sa utakmica, iz tog razloga Zlatanov gol možete pogledajte na linku OVDJE.

"Gospodin u godinama" Ibrahimović je odmah zatim izašao iz igre, ali je njegov učinak u manje od sat vremena bio dovoljan za važni trijumf kod ekipe Josea Mourinha, piše SCSport.

Roma je posljednjih 25 minuta imala igrača više nakon što je isključen Theo Hernandez, ali je uspjela samo smanjiti zaostatak golom Stephana El Shaarawyja u trećoj minuti nadoknade.

Rade Krunić je izašao u 77. minuti, kada ga je zamijenio Bakayoko.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije