Vedad Ibišević burno pozdravljen na Tušnju

Fena
Vedad Ibišević burno pozdravljen na Tušnju
Proslavljeni fudbalski reprezentativac Vedad Ibišević burno je danas pozdravljen od oko 500 gledatelja na stadionu Tušanj.

On je pozdravljen uoči početka kontrolne utakmice između Slobode i Kluba X, ekipe koji sačinjavaju igrači nižerazrednih klubova, ali i neki reprezentativci.

Napadač Baždarevićeve selekcije i njemačkog kluba Hertha nije danas obukao dres Kluba X, ali je došao bodriti igrače koje su za meč protiv Slobode selektirali trener Nevzet Hasanbašić i Zlatan Nalić, savjetnik U-20 reprezentacije Švedske, inače sin legendarnog nogometaša Borca i Slobode, Mesuda Nalića.

Ekipi Vlade Jagodića suprostavila se jaka selekcija koju je predvodio reprezentativac Samir Memišević, inače igrač holandskog Groningena, a gledaoci su unatoč kiši uživali u dobrim potezima igrača obje ekipe.

Golove za Slobodu postigli su Hodžić u 29. i Tandir u 58. minuti, dok su strijelci za Klub X bili Kukić u 7. i Mujkanović u 39.

Na kraju je bilo 2:2.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije