Večeras igraju Zmajevi: Gdje gledati utakmicu u direktnom TV prijenosu

0
Radiosarajevo.ba
Večeras igraju Zmajevi: Gdje gledati utakmicu u direktnom TV prijenosu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / BiH - Luksemburg

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovina večeras u četvrtak, 16. novembra, gostovat će Luxemburgu u pretposljednjem susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.

Naši reprezetativci su porazom od Portugala izgubili sve šanse za direktan plasman na EURO 2024 te će svoju šansu potražiti u baražu koji počinje u martu sljedeće godine.

Iako ovaj susret u rezultatskom smislu ne znači mnogo BiH, prilika je za selektora Savu Miloševića da podigne mentalni dio ekipe kao i da pruži priliku igračima koji nisu imali veliku minutažu u najdražem dresu.

Džemil Hodžić posvetio film bratu Amelu koji je ubijen snajperskim hicem u opkoljenom Sarajevu

Džemil Hodžić posvetio film bratu Amelu koji je ubijen snajperskim hicem u opkoljenom Sarajevu

S druge strane ovo je Luxembrugu bitna utakmica kako bi ih ostavila u igri za direktan plasman takmičenja starog kontinenta, uz uslov da Island savlada Slovačku.

Selektor Savo Milošević odabrao je ekipu punu novih lica, a u Vaduzu, kao ni u Zenici protiv Slovačke nekoliko dana poslije, neće biti 'starosjedioca', Miralema Pjanića, Edina Džeke i Ibrahima Šehića.

/ Anketa

Koliko će Zmajevi bez Džeke i Pjanića osvojiti bodova u utakmicama protiv Luksemburga i Slovačke?
Rezultati

Ovo je prilika za čitavu ekipu BiH da procjene trenutno stanje u igri i da poprave određene segmente igre prije baraža

Susret između Luxemburga i BiH igrat će se u četvrtak, 16. novembra, s početkom od 20.45 sati, a utakmicu u direktnom prijenosu možete gledati na kanalu BHRT.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije