Evo šta su Savo Milošević i Rade Krunić poručili pred utakmicu s Luksemburgom

2
Radiosarajevo.ba
Evo šta su Savo Milošević i Rade Krunić poručili pred utakmicu s Luksemburgom
Radiosarajevo.ba / Savo Milošević i Rade Krunić

Na Stade de Luxembourg danas je održana službena press konferencija "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči utakmice kvalifikacija za EURO 2024 s Luksemburgom.

Predstavnicima medija su se obratili selektor Savo Milošević i reprezentativac Rade Krunić.

Milošević je na pitanje da li će debitanti dobiti šansu za igru odgovorio:

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

"Sigurno je da neki hoće biti u startnoj postavi, ali naravno, ne možemo zamijeniti sve igrače, to bi bila prevelika promjena. Međutim, imamo dvije utakmice i sigurno će to biti šansa da svaki od njih dobije neku minutažu. To je i dobra prilika za one koji su do sad manje igrali, da pokažu koliko znaju i u kojoj mjeri mogu zamijeniti ove koji fale", rekao je Milošević.

Selektor je dodao kako je siguran da će momci ove utakmice shvatiti ozbiljno.

Savo Milošević

"Sutra će nam biti bitno da se pripremimo za igru na rezultat jer to će biti najvažnije u baražu. To je također nešto što mora da se utrenira. Sigurno da nam je sutra bitna utakmica jer moramo da imamo jasnu sliku šta je to što treba da radimo u martu. Siguran sam da će momci shvatiti ove utakmice ozbiljno i da ćemo ostvariti naše ciljeve", poručio je Milošević.

Riječ je potom dobio i veznjak Milana.

https://radiosarajevo.ba/anketa/448

"Nedostajat će nam dosta iskusnih igrača, ali vjerujem da imamo kvalitetnu reprezentaciju i na nama je da pokažemo koliko možemo.

Ovo će biti odlični testovi za nas za buduće utakmice koje će nam biti veoma važne. Pristupamo predstojećim susretima s velikom ozbiljnošću i sigurno je da ćemo sutra pružiti maksimum", kazao je Krunić.

Rade Krunić

Podsjetimo, utakmica između Luksemburga i BiH igra se u četvrtak, 16. novembra, s početkom od 20:45 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije