Važno saopćenje iz Željezničara za navijače uoči vječitog derbija

Radiosarajevo.ba
Važno saopćenje iz Željezničara za navijače uoči vječitog derbija
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Prodaja ulaznica za utakmicu 18. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Željezničara počet će u četvrtak, 28. novembra u deset sati, saopćeno je iz Željezničara.

Prodaja će se vršiti u Shopu Željezničara u četvrtak i petak - 28. i 29. novembra od 10 do 19 sati, te u subotu, 30. novembra od devet do 14 sati.

Cijena ulaznice iznosit će 10 maraka za tribinu Jug, a bordo klub je obezbijedio 3.800 ulaznica za navijače Željezničara.

Odlukom Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, a u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju, ulaznice će se prodavati uz obaveznu identifikaciju navijača putem ličnih dokumenata, a jedan navijač može kupiti maksimalno pet ulaznica na svoje podatke. Ministarstvo je dozvolilo unos kišobrana na utakmicu.

Utakmica će se igrati u subotu, 30. novembra sa početkom u 16 sati. Kapije stadiona se otvaraju u 14 sati, a za južnu tribinu su otvorena tri ulaza, saopćeno je iz Željezničara

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije