Uznemirujući snimak: U novom incidentu u Mostaru huligani pretukli mladića

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar

Uzas! Jadna majka skida jaknu.. Boze dragi, ima li ovdje iko normalan???

Majku sa djetetom ...

... napali, treba vas polomiti jos danas!!! Smece ljudsko!!!

Mostar

Ljubomora pomjesana sa mrznjom pomuti razum

I onda kazu

tteba omladinu vaspitati u duhu tolerancije? Mozes misliti od kakvih “roditelja” su ovi hrabri napadaci. Fuuuj

Haha

Pun grad Ultrasa da možeš birati i sirotinja iz Vrapčića uspije pronaći majku i sina. Sve rečeno

Bio na utakmici

Medju navijacima zrinjskog u aston villinom dresu. Nikakvih problema, al politika aparthejda diskriminacije sijanja mrznje je uzrocno posljedicna. Oni ne vole sarajevo ne vole bosnu imaju predrasude o drugom i drugacijem. Isto je svugdje. Glupo i budalasto. Koliko god mi se povracalo na te komentare i razmisljanja ja sam aplaudirao na gol zrinjskog jer je bio dobar. Villa nije ni igrala utakmica nije ni vazna. Al politika i religija jasu plitke umove u sado-mazo stilu i prave nefunkcionalnu podijeljenu i drzavu u pat poziciji i ludjackoj kosulji. Drzava bosna i hercegovina treba da kaze ok hocemo drzavu koju vole njeni stanovnici i krenuti u tom pravcu. Maknuti sve na stranu i reci mi moramo zivjeti zajedno i jedni drugima zivot uciniti ugodnim. Pa mi smo Bog vam pomogao jedan narod sa svim svojim. Npr. Naredni budzet ulozimo maksimalno u Krajinu pa naredni u Hum, pa naredni u Podrinje pa naredni.... Treba ti 3 milijarde godisnje da svaki stanovnik koji je iskljucivi drzavljanin bih i niciji drugi ima 1000 maraka mjesecno. Treba ti sistemsko obrazovanje i opste osjecanje da te drzava voli i cijeni. U suprotnom kap sto je trenutno stanovnici dizu ruke od drzave i okrecu joj ledja.

Neljudi i nevjernici

Uzas i jad i bijeda odgoja roditelja. Zna se ko se krece u tom podrucju, uhapsiti i neka tucaju kamen u zatvoru u nedogled .Puna imena i prezimena obznaniti sa slikama da se zna o kome se radi.

***

***

/ Najnovije