Uživo s Bilinog polja sa meča kvalifikacija za SP: Šok u 95. minuti

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PapeMehlem

Ovaj portal shilji za Pjanica do te mjere da su iz naftalina izvukli birvaktile sliku sa kapitenskom trakom...baska pohvale svake dvije minute, kako izgara na terenu i cuda pravi.

JA1

Protiv ovako loseg Kazahstana ovi ne mogu da danu gol. Meni lijepo zao kazahstanaca koliko su losi. A mi smo katastrofa.

JA1

* dadnu

PapeMehlem

Samo ovi znaju po kojoj logici prizeljkuju remi Francuske i Finske!? Ko biva mi cemo onda jurisati na prvo mjesto... lol.

JA1

Ja bih zamolio kazahstance da se malo sklone sa terena, možda će u tom slučaju zmajevi uspjeti da radnu gol.

PapeMehlem

Sutra na Radiosarajevo.ba: Ta ce ba Francuska, Mbpepe, Martial, Pogba, Griezman, Benzema - kad mi imamo Mireta, koji i Sabana pjeva u autobusu!

JA1

Ja sam gori kreten što gledam ovo

Mex

Sta je s ovim vakcinisanim ko da su umrli na stadionu ne čuju se nešto??

PapeMehlem

76' Navijači su se podigli sa svojih stolica. Žele pobjedu, navijaju, bodre Pjanića, Džeku ostale Zmajeve. (Vecinom Pjanica, opaska portala)

PapeMehlem

Opa, urednik skinuo naftalinsku sliku Pjanica sa kapitenskom trakom, aferim, hvala sto citas komentare!:))

JA1

Džeko je uspio da se upetljao i da izbori slobodan udarac za Kazahstan, hahahaha, komedija ziva

Guest

Džeko je najgori bio...on je fulio sve zicere i skrivio gol za 2-2

PapeMehlem

Sok u 95oj minuti? Ima li jos sta da se kaze? Reporter u soku? Steta da Francuzi dobise, da je bio remi kako je prizeljkivao portal, mi bi onda isli na prvo mjesto!

Mili boze cuda velikoga

Cuj šok. Za mene je veći šok kada pobjede. Šta reči a ne zaplakati.

/ Najnovije