Užasna koreografija u Beogradu: Groblje u bojama zastave Ukrajine

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ukrajinac

Čudovista. Aždaje. Kako god hoćeš da to nazoveš. Četnici i ustaše pojeli su Balkan. Ali biće pravde.

Gulliverus

Fuuuj indoktrinacije i ideologije, ulizuju se Rusima a da im nije bilo Tite, svi bi kod Staljina u logorima završili, toliko su im važni!! Svi u svijetu na jednu stranu samo Kolektivna svijest na drugu!! Bolest je to bre!!

95

Srbi i Srbija su problem, koji će se u narednom periodu morati rješavati. Jedno od rješenja je ograničavanje ove nacije na uže područje današnje Srbije, što znači da srbske manjine u okolnim zemljama treba svesti postepenim iseljavanjem na minimum. U slučaju postavljanja ruskih projektila u samoj Srbiji okolne zemlje moraju biti spremne na brzu reakciju.

123

Imbecili ratnohusacki, kao prvo, koreografija je poruka za navijace Partizana koji se nazivaju Grobari, jer se kasnije pojavljuje lik iz filma Maratonaci koji kaze Dobro vece pa se Grobari razbjeze, dakle nema veze sa Ukrajinom, a kao drugo, sve i da je tako, UEFA ne moze kazniti nikoga jer nije uefino takmicenje vec prvenstvo Srbije, dakle em ste ratnohusacki medij em ste glupi ko *, a kao trece napusite mi se *svi vi u redakciji jer znam da svakako necete objaviti komentar

Igor

Imbecili ratnohusacki, kao prvo, koreografija je poruka za navijace Partizana koji se nazivaju Grobari, jer se kasnije pojavljuje lik iz filma Maratonaci koji kaze Dobro vece pa se Grobari razbjeze, dakle nema veze sa Ukrajinom, a kao drugo, sve i da je tako, UEFA ne moze kazniti nikoga jer nije uefino takmicenje vec prvenstvo Srbije, dakle em ste ratnohusacki medij em ste glupi ko *, a kao trece napusite mi se *svi vi u redakciji jer znam da svakako necete objaviti komentar ka 123 Pa bas nasli u zuto plavoj boji? Ne radi se to tako. To je sramota, mislite da je neko glup. I zasto psujes seljacino fasisticka?

123

Imbecili ratnohusacki, kao prvo, koreografija je poruka za navijace Partizana koji se nazivaju Grobari, jer se kasnije pojavljuje lik iz filma Maratonaci koji kaze Dobro vece pa se Grobari razbjeze, dakle nema veze sa Ukrajinom, a kao drugo, sve i da je tako, UEFA ne moze kazniti nikoga jer nije uefino takmicenje vec prvenstvo Srbije, dakle em ste ratnohusacki medij em ste glupi ko *, a kao trece napusite mi se *svi vi u redakciji jer znam da svakako necete objaviti komentar ka 123 Zato sto je, glupane glupi, mjesec zut i ne moze nikako biti druge boje, a noc je crno-plava...mozda sam seljacina ali barem nisam *ko * Pa bas nasli u zuto plavoj boji? Ne radi se to tako. To je sramota, mislite da je neko glup. I zasto psujes seljacino fasisticka? ka Igor<<

071

Klasika. Lijepa slika koja će obići svijet, jer se danas teško mogu naći ovakvi primjeri anticivilizacijskog svrstavanja. Možda konačno dobijemo stvarne partnere u Evropi u borbi protiv fašizma.

suljaga

Koljacko-vjerska sekta preko Drine. Sve veze sa stokom prekinuti. Sve.

Haha

Au koliko ste optereceni Srbima. Prvi put sam na ovom sajtu i ne mogu da verujem koliko mrznje. Ja iz Srbije ne znam nista sta se desava u Sarajevu niti me zanima. A vi ova huliganska prepucavanja izmedju partizana i zvezde predstavljate kao napad na ukrajunu. Nidje veze. Pa i da ima veze sa ukrajinom, (a stvarno nema jer je scena iz poznatog filma), opet je to sacica huligana smislila a ne srpski narod. Tkd ne sejte mrznju, ne treba nam vise toga.

Ratko

Opet servi kao dijagnoza.Sve do jednom

Hahah

Haha sta radis na ba domeni? Nije to ovdje mjesto razligu.insajder informer i ostala sokocala to je pravo mesto za tebe

Red

Lazete narod majmuni sarajevski

bla bla

Treba ISILOVCIMA jbm za vazda iskorjeniti ih..

Hare46

Tako je doći će bolje vrijeme bi će pravde ako bog da.rat će prestati pregovorima sa stolom zelenim kad se dogovore Predsjednik Bjelorusije Aleksandar lukašenko,predsjednik Rusije Vladimir putin i predsjednik ukrajine volodimir zelenski.

Ds

Koljacko-vjerska sekta preko Drine. Sve veze sa stokom prekinuti. Sve. ka suljaga N. Z. Sr.. a

dalibor

Kakav tendeciozan teksi, kakva ukrajina receno vam je sta je u pitanju zut je mjesec, i uopste ne lici na zastavu ukrajine.

/ Najnovije