Zmajevi večeras protiv Azzura: Šta će biti s Bajevićem poslije

0
Radiosarajevo.ba
Zmajevi večeras protiv Azzura: Šta će biti s Bajevićem poslije
Foto: NFSBiH / Trening Zmajeva na Grbavici

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u okviru 6. kola Liga nacija večeras igra protiv Italije na stadionu Grbavica u 20.45 sati.

Selektor Dušan Bajević će još večeras voditi reprezentaciju jer mu ističe ugovor, a to će biti i naša zadnja utakmica u grupi A Lige nacija.

Da bi ostali u trećoj jakosnoj skupini pred žrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Zmajevima je potreban barem jedan bod protiv Italije, dok će protivnik biti itekako motivisan na Grbavici da juriša na pobjedu za ostanak na prvom mjestu grupe 1 i plasman na završni turnir Lige nacija.

U posljednje vrijeme naša reprezentacija je imala velikih problema sa koronavirusom

Pred samo okupljanje, ostali smo bez kapitena Edina Džeke, prije meča s Iranom bez Hajradinovića, Zeljkovića i Hasića, a pred duel sa Italijanima bez Šehića i Hasića.

Ranije se povrijedio Jasmin Burić, a večeras će na golu biti treći golman Kenan Burić.

Večeras nam treba pozitivan rezultat jer u posljednje vrijeme naša reprezentacija ne igra baš dobro, i nismo u ovoj godini ostvarili niti jednu pobjedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije