Uskoro postavljanje stolica na istočnoj tribini stadiona Grbavica

Radiosarajevo.ba
Uskoro postavljanje stolica na istočnoj tribini stadiona Grbavica
Fudbalski klub Željezničar privodi kraju radove na istočnoj tribini stadiona Grbavica, a uskoro će navijači ekipe iz Zvorničke 27 imati priliku da bodre svoj klub s još jedne tribine.

Radovi na istočnoj tribini stadiona Grbavica su u posljednjoj fazi, a u narednoj sedmici započet će i postavljanje stolica. 

"Nove stolice na Stadion Grbavica stižu za nekoliko dana, a već u utorak počinju pripremni radovi za postavljanje. Sve stolice bi trebale biti postavljenje do naredne subote, 18. marta, kada će naša nova istočna tribina zasjati punim sjajem. Podsjećamo, otvaranje tribine očekuje se početkom aprila na startu Lige za prvaka. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške naših navijača, ali i makismalnih napora Kluba te izvođača radova GP Butmir, koji je zaista odradio vrhunski posao.

Podsjećamo, samo osam dana je ostalo do izvlačenja dobitnika u nagradnoj igri koju je FK Željezničar organizirao u saradnji s partnerom AC – Betanija. Podsjećamo, oko 300 kupaca desetogodišnjih ulaznica do sada je steklo pravo učešća u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada posebno uređeni automobil u plavo-bijeloj boji, Opel Adam Željo edition. Ostale nagrade su putovanje za dvije osobe u Tursku, sa boravkom u hotelu sa pet zvjezdica te Philips LCD TV. Nagradna igra završava 15. marta, što znači da je ostalo samo pet dana da se priključite i kupovinom desetogodišnje ulaznice steknete pravo

Izvlačenje dobitnika zakazano je za 18. mart na Stadionu Grbavica u poluvremenu utakmice protiv Radnika", naveli su iz Fudbalskog kluba Željezničar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije