Uposlenici NSBiH Prosinečkog dočekali s tortom: Dobrodošli, selektore

Radiosarajevo.ba
Uposlenici NSBiH Prosinečkog dočekali s tortom: Dobrodošli, selektore
U Nogometom savezu Bosne i Hercegovine (NSBiH) u Sarajevu danas je upriličeno upoznavanje novog selektora fudbalske A reprezentacije Roberta Prosinečkog s uposlenicima Saveza.

Dobrodošlicu mu je u ime generalnog sekretarijata NSBiH zaželio šef administracije Jasmin Baković.

"Selektor je u kratkom obraćanju istakao da mu je pripala izuzetna čast voditi reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. Izrazio je svoje duboko uvjerenje u zajedničku saradnju na putu uspjeha naše reprezentacije, koji sinergijom administracije i struke sigurno neće izostati”, saopćeno je iz NSBiH. 

Na maloj zakusci Prosinečki je i prerezao tortu na kojoj je pisalo Dobrodošli selektore.

Nakon premijerne posjete sjedištu NSBiH Prosinečki je otputovao u Trening kamp NSBiH u Zenici gdje se sastao s Vinkom Marinovićem, selektorom mlade reprezentacije BiH.

Na sastanku će biti govora o spisku igrača iz Premijer lige BiH i mlade reprezentacije koji će činiti nacionalni tim u predstojećim prijateljskim utakmicama sa SAD 28. januara u Los Angelesu i tri dana kasnije u San Antoniju protiv Meksika, u kojima će Prosinečki debitovati na bh. klupi. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije