Zbog nevjerovatnog razloga: Upitan direktan TV prijenos iz Zenice

1
A. S.
Zbog nevjerovatnog razloga: Upitan direktan TV prijenos iz Zenice
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Upitan direktan TV prijenos iz Zenice

Direktan TV prijenos finalne utakmice između Sarajeva i Borca pod znakom je pitanja, jer su vodom "zalivene" pored terena ključne kamere TV Arene Sport, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Neko je neodgovoran u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, 60 minuta prije početka susreta, uključio prskalice za zalijevanje terena, a voda je izazvala totalni haos i pokvasila kamere pored terena.

Odgovorni ljudi iz Arene Sport su odmah reagirala i tražili osobu koja je neodgovorno uključila prskalice, te dodala da je direktan TV prijenos pod znakom pitanja.

 Upitan direktan TV prijenos iz Zenice - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba:  Upitan direktan TV prijenos iz Zenice

"Nekoliko kamera nam kamere pod vodom. U ovoj situaciji teško će se moći raditi direktan TV prijenos. Pokažite mi osobu koja je ovo uradila. Od prijenosa trenutno nema ništa", kazala je osoba iz TV Arene Sport zadužena za realizaciju direktnog TV prijenosa.

Do meča ima nešto više od 30 minuta i postoji nada da će ljubitelji nogometa u BiH ipak gledati meč putem malih ekrana i da će se tehnika za realizaciju signala od Zenice na vrijeme osušiti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije