Uoči utakmice u Glasgowu: Izbodena dva navijača Osijeka

Radiosarajevo.ba
Uoči utakmice u Glasgowu: Izbodena dva navijača Osijeka

Uoči utakmice Rangersa i Osijeka u Glasgowu je došlo do tuče navijača pola sata prije početka utakmice. Oko 20 sati viđene su haotične scene popraćene bakljama na ulicama Glasgowa, piše The Sun.

U neposrednoj blizini Ibroxa, samo 40-ak minuta prije početka utakmice, došlo je do kratkotrajnog, ali žestokog navijačkog okršaja u kojem su napadnuti navijači Osijeka, a prema neslužbenim informacijama bilo je i teže ozlijeđenih.

Riječ je o dva navijača Osijeka koja su zadobila ozljede od uboda nožem. Osječani su, neslužbeno, završili u bolnici i izvan su životne opasnosti, piše glas-slavonije.hr

Građani su ostali u šoku i panici nakon što se na cesti našao jedan navijač. Uskoro se pojavio i policijski helikopter dok su za to vrijeme policajci pokušali smiriti situaciju. 

Kad se sve primirilo, uključili su se i liječnici kako bi pružili pomoć ozlijeđenima. Škotska policija još nema detaljne informacije o događaju budući da se kod njih nogometni incidenti obrađuju zasebnom kontrolom, dodaje The Sun. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije