Ukrajinci pitaju Džeku: "Edine, zaista ideš igrati protiv agresora na zemlju tvog idola?"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta sad

Vidi kako te "prijatelji" iz vrha Saveza navukose do one stvari! I ti si protiv al' treba to javno reci i okrenuti im ledja :)... hebeno bgmi :)

Most

Zajedno su i rusi i ukrajinci dolazili i pucali po gradovima u BiH i ubijali neduzni narod

Ert

Ovi su qrtoni bili u bih u zepi i predali je srbima 95te.Sta sad zar to nije isto?sifra g..vno za g..ovno

Maraa

Jeli to RUSIJA igra protiv GOLOG OTOKA nebi trebali RUSI da to rade sa izdajnicima DRZAVE GOLI OTOK BIVSE BOSNA

#

Ta se tekma nece desiti, ima selekcija RS neka igra ona sa Rusijom, oni bi bili presretni a vjerujem i Rusi !! Reprezetacija BiHsigurno tu utakmicu nece igrati ... ko # IZDA pi*da !!

Haha

Pitajte ukrajince da li su oni igrali utakmice sa srbijom za vrijeme rata u bih, bilo fudbalske, kosarkaske itd. Naravno da jesu, a vas nisu pitali. Ali zato vi sad pitajte njih, jer ste pametni.

/ Najnovije