U21: Mlada reprezentacija BiH remizirala s Azerbejdžanom (0:0)

Fena
U21: Mlada reprezentacija BiH remizirala s Azerbejdžanom (0:0)
/ NS BiH
Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine (selekcija U21) u prijateljskom susretu u Krškom (Slovenija) remizirala je s selekcijom Azerbejdžana 0:0.

Bh. reprezentativci su imali više od igre, ali nisu iskoristili svoje prilike i utakmica je završena bez pogodaka. Od 53. minute bh. tim je imao i igrača više na terenu jer je Alijev dobio crveni karton.

Selektor Darko Nestorović za internet portal Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine izjavio je da je bh. tim odigrao još jednu odličnu utakmicu.

"Imali smo dosta šansi, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Azerbejdžan se predstavio kao dobra reprezentacija i želim im sve najbolje u nastavku kvalifikacija" kazao je Nestorović.

Bh. tim igrao je u sastavu: Nemanja Trkulja, Kerim Memija, Eldar Čivić (Miloš Šatara), Aleksandar Jovičić, Ajdin Redžić, Amer Gojak (Adnan Osmanović), Armin Ćerimagić, Marin Popović, Asim Zec (Miljan Govedarica), Amir Hadžiahmetović (Damir Sadiković), Siniša Saničanin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije