U Srbiji bijesni nakon emisije na HRT-u: 'Brutalno smo izvrijeđani. Ima li ovaj čovjek obraza?'

3
Radiosarajevo.ba
U Srbiji bijesni nakon emisije na HRT-u: 'Brutalno smo izvrijeđani. Ima li ovaj čovjek obraza?'
Foto: Printscreen / Joško Jeličić

"Sramota za hrvatsku televiziju! Brutalno izvrijeđani Piksijevi nogometaši Srbije! Ima li ovaj čovjek obraza i stida!?", tako naime glasi dramatičan naslov na jednom srbijanskom portalu.

Sinoćnji razgovor u studiju HRT-a očigledno je digao prašinu i van granica Hrvatske. Europsko prvenstvo počinje danas, 14. juna, utakmicom Njemačke i Škotske na Allianz Areni, a bogat program očekuje Hrvate na nacionalnoj televiziji..

Već su krenule emisije, a jedan od standardnih učesnika studija u Zagrebu je i Joško Jeličić. Bivši igrač Dinama i Hajduka te hrvatski reprezentativac analizirao je Euro. Prašina se u Srbiji digla kada je stigao do grupe C u kojoj igra njihova reprezentacija.

Zastrašujući snimci: Prelila se brana Rapidan, voda nosi sve pred sobom

Zastrašujući snimci: Prelila se brana Rapidan, voda nosi sve pred sobom

"Što se tiče Srba, ega i njihovih unutrašnjih problema, drago mi je da su u takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je očekivano. Nadam se da neće raspadati, onda da bude puno materijala, dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko i tako...", rekao je Jeličić pa prema mišljenju u Srbiji "udario" i na selektora Dragana Stojkovića Piksija.

"Njihov problem je što trener ne donosi ništa ekipi. Moraju imati jasniju hijerarhiju, a ne ko je veća zvijezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača na prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i vjerovatno nikada neće imati kult reprezentacije", rekao je, javlja Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije