U Nogometnom savezu BiH kao prije osam godina: Hadžibegić i/ili Baždarević

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

bazdarevicu nek si ziv i zdrav ali neka te u francuskoj

Kao igraci nelosi do cak vrlo dobri,

ali kao izbornici?? Ne znam. A s druge strane ocekivanja su velika, mi Balkanci smo preponosni i puni sebe, mislimo najcesce da vise mozemo nego sto stvarno mozemo. Odatle do ¨nesposobnosti selektora, tj. izbornika¨ je mali korak.... Morali bismo prvo shvatit da mi nemamo ni igrace za nesto vise. O infrastrukturi iza necu ni rijeci trosit!

Gost_Radio_Sarajeva

To je sve farsa, nema tu nista dok se Savez ne rasformira i dodju neki drugi ljudi. Nije problem u selektoru. Petev je jednako dobar kao i predzlozeni. Prvi koji treba da odu su Vico i Miske, a onda treba poceti iznova sa drugim ljudima i idejama.

Molim?

Neeeee

Evo

Prilika za Vahu da preuzme repku, zaradi sevapa a i ako se plasiramo na europsko garant neće dobit otkaz ko u Maroku i Japanu.

nemojte ba tako

sušić nabavio NOVI ŠUŠKAVAC!

salkan

jase nudim da postanem selektor.plata po dogovoru

Samo BiH

Ma dajte, ostavite Peteva onda, ako su vam to opcije!

Hercegovac u Bosni

Potanki su i jedan i drugi kao treneri, makar ja tako mislim kao laik. A nemamo ni igrace.Ima puno precih stvari od fudbala.

/ Najnovije