U Mostaru spektakl: Golovi i slavlja navijača za pravu fudbalsku predstavu

Radiosarajevo.ba
U Mostaru spektakl: Golovi i slavlja navijača za pravu fudbalsku predstavu
Prvi dio derbija 8. kola Lige za prvaka ponudio je mnoštvo uzbuđenja za sve ljubitelje nogometa u Bosni i Hercegovini, a u istom tempu nogometaši sarajevskog i mostarskog tima su zaigrali u nastavku utakmice.

Nakon dva brza gola u finišu prvog poluvremena, slična situacija ponovila se i na startu drugog dijela. Najprije je do velikog slavlja domaće navijače doveo Stojkić, koji je pogotkom u 47. minuti drugi put na ovom susretu doveo Zrinjski do prednosti.

Ipak, slavlje domaćih bilo je kratkog vijeka, jer su i nogometaši Sarajeva vrlo brzo uzvratili. Novi pogodak za goste postigao je Sarić, samo tri minute nakon što je Zrinjski poveo, te je ponovo utakmicu vratio u rezultatski egal.

No, samo 17. minuta bilo je potrebno Zrinjskom da ponovo vrati svoju prednost u ovom susretu. U sjajnu priliku došao je Tomić, kojem najprije golman gostiju brani prvi udarac, ali drugi udarac je završio u mreži, te je nastupilo veliko slavlje Ultrasa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije