Posljednji trening na Bilinom polju: Pjanić, Džeko i društvo spremni za Grčku

Radiosarajevo.ba
Posljednji trening na Bilinom polju: Pjanić, Džeko i društvo spremni za Grčku
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će na stadionu Bilino polje u šestom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se 2018. godine igra u Rusiji odmjeriti snage s reprezentacijom Grčke.

Izabranici Mehmeda Baždarevića večeras su u Trening centru FS BiH u Zenici odradili posljednji zvanični trening uoči susreta s direktnim konkurentom za plasman u Rusiju.

Atmosfera u našem nacionalnom timu je odlična, a posebno raduje činjenica da će za duel s Grcima biti spreman i jedan od najboljih veznih igrača svijeta, fudbaler Juventusa Miralem Pjanić, što je potvrdio i selektor reprezentacije BiH Mehmed Baždarević.

"Za Miralema Pjanića smo spremili rezervni plan, ali mislim da on neće biti potreban, jer je Pjanić dobro radio prethodnih dana i bit će spreman za svih 90 minuta", istaknuo je Baždarević.

On je dodao da Zmajeve sutra očekuje jako teška utakmica, u kojoj se nadaju najboljem ishodu, čemu se i mi iskreno nadamo, te želimo našim reprezentativcima mnogo sreće.

A kakva je atmosfera u Zmajevom gnijezdu na posljednjem treningu, pogledajte u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije