Trener Zmajeva Rusmir Cviko u Baškoj Vodi: Susret s velikim sportskim prijateljem

Radiosarajevo.ba
Trener Zmajeva Rusmir Cviko u Baškoj Vodi: Susret s velikim sportskim prijateljem
Foto: Privatni album / Rusmir Cviko i Goran Fabris

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine tek u septembru počinje sa nastupima u A diviziji Lige nacija, ali se selektor Duško Bajević i njegovi saradnici vrijedno pripremaju za nadolazeće duele, gdje Zmajeve, između ostalog, očekuje i baraž za plasman na Europsko prvenstvo

Trener A selekcije Rusmir Cviko, bivši proslavljeni as Sarajeva i Željezničara, belgijskoj Antverpena sa profesionalnim trenerskim iskustvom u Kini, trenutno odmaha u Hrvatskoj. Kada smo ga kontaktirali javio nam se iz Baških Voda, gdje je bio u društvu Gorana Fabrisa, velikog sportskog radnika i biznismena iz Hrvatske, člana nekoliko upravnih odbora sportskih kolektiva u našoj susjednoj zemlji. 

Fabris je njegov prijatelj, koji voli sport uopće i pomaže razvoju sporta u Hrvatskoj. On je ujedno i predsjednik uprave kompanija Cluba Adriatic i Jadran iz Crikvenice, a Rusmir i Goran su se susreli u novootvorenom hotelu Noemia u Baškoj Vodi.

U prelijepom hotelu, uz odmor obavezan je i razgovor o neizbježnoj sportskoj temi - nogometu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije