Trener Širokog nakon meča u Mostaru oduševio na press konferenciji

0
Radiosarajevo.ba
Trener Širokog nakon meča u Mostaru oduševio na press konferenciji
FOTO: Screenshot / Ivanković poslije poraza u Mostaru

Široki Brijeg je, nakon niza od četiri utakmice bez poraza, izgubio večeras od Veleža na gostovanju u Mostaru od Veleža (1:0).

Tim sa Pecare je doživio neuspjeh i pored toga što su više od pola sata igre imali igrača više na terenu, prenosi Scsport.

Jure Ivanković, trener Širokog Brijega, priznao je nakon utakmice da nije bio crveni karton i uputio je kritike glavnom sudiji Danijelu Boji iz Kiseljaka.

Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

“Imali smo sve u svojim rukama. Posebno prvo poluvrijeme. Imali smo tri-četiri stopostotne šanse, gdje smo trebali demolirati Velež već na poluvremenu i usmjeriti utakmicu u svom smjeru. Do crvenog kartona je bilo sve korektno. Mislim da je to bio prelomni trenutak utakmice”, rekao je Ivanković, dodavši:

“Moji igrači su vjerovanto bili svjesni da nije bio crveni karton, jednostavno nisu znali okrenuti utakmicu onako kako smo trebali. Velež je dobio energiju i sa publikom. Crveni karton ih je dodatno motivisao. Mi smo mislili nakon toga da će se utakmica sama od sebe dobiti. Nije bilo više nekih šansi i igre. Sudija nakon toga više ništa nije dosudio ispravno. Potpuno se pogubio i pokvario je jednu odličnu utakmicu”.

Zaista nesvakidašnja i gospodska izjava trenera gostiju. Svaka čast!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije