Travnjak stadiona Rođeni posut kiselinom iz drona, predsjednik Veleža: "Policija je sve vidjela"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

jdgfhg

Sve ovakve slučajeve dokumentovati i prijaviti Visokom predstavniku, Vijeću za provedbu mira, članicama UN-a - i tražiti da preduzmu odgovarajuće mjere protiv počinitelja! ODMAH

***

***

***

***

***

***

jdgfhg

Svi normalni Bosanci se moraju držati normi međunarodnog prava i insistirati na njihovoj primjeni. Pošto je Bosna formalno pravno vrsta protektorata, a nadležni organi ne rade ono što treba, odnosno ne procesuiraju kriminalne radnje, zna se ko u tom slučaju mora preduzeti ono što treba na zaštiti ljudi i imovine u BiH.

Grozno šta balavci rade

Za upotrebu drona se mora imati dozvola. Ako MUP na to ne reaguje nemojte se začuditi da ih sutra neka budala gađa željom.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

IVA

HDZ HIT.ER JUGEND NE MIRUJE!

Alf

Postoji siva zona za dronove. Da bi se uslo treba zatraziti odobrenje proizvodjaca. Za pet minuta mogu saznati koji i ciji dron. Dalje, sta sada zrinjski da ocekuje? Da mu ga traktor na daljinski uzore? A sve se moze.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Gost

A jeli nema mogucnosti da se dron obori? Usao je u tvoj posjed i mozes da radis sa njim sta hoces.

/ Najnovije