Transfer bomba u najavi: Otkriveno koliko Real daje novca za Pjanića

Radiosarajevo.ba
Transfer bomba u najavi: Otkriveno koliko Real daje novca za Pjanića
Foto: Jonathan Moscrop/Pixsell / Miralem Pjanić je važna karika u dresu Juventusa

Najpoznatiji španski sportski medij Marca, početkom sedmice objavio je ekskluzivnu priču da se generalni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez sastao sa Falijem Ramadanijem, menadžerem reprezentativca BiH i igrača Juventusa Miralema Pjanića, da bi dogovorili transfer.

Prema navodima Marce, sastanak je održan u trening centru Real Madrida, a  Ramadani zastupa brojna poznata imena kao što su Luka Jović, Marcos Alonso, Stevana Jovetića, Adema Ljajića...

Marca: Fali Ramadani prodaje Pjanića u Real Madrid

Ramadani planira prodati Miralema Pjanića, a danas je orktiveno i koliko Kraljevi daju za našeg "dirigenta" - nude 10 miliona eura godišnje što je 3,5 miliona više nego što trenutno ima u Staroj Dami, javlja RAI Sport.

Reprezentativac BiH ima ugovor u Juventusu do 2023. godine, a poznato je da Juve za Pjanića neće prihvatiti manje od 100 miliona eura. Talijani spominju i opciju zamjene gdje bi put Torina krenuo Toni Kross.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije