Topalbećirević poslao emotivnu poruku: Tužan sam i ljut što se ovo dešava ovakvim kao što je Dženan

0
Radiosarajevo.ba
Topalbećirević poslao emotivnu poruku: Tužan sam i ljut što se ovo dešava ovakvim kao što je Dženan
Foto: Facebook / Dženan Uščuplić

Poznati sportski novinar-komentator Sabahudin Topalbećirović oprostio se od Dženana Uščuplića, koji je danas, 8. augusta poginuo tokom planinarenja. 

"Imao je tu lijevu nogu vjerujte kao malo ko. Rat završen, ponovo svi rođeni željni svega i svačega a najviše fudbala. Put ga je sa Grbavice odveo na Koševo gdje bio i ostao vojnik kluba. Njegovi golovi su bili plod inteligencije, nije puno pričao a djela su govorila. Kada smo u Imoli savladali Hrvatsku sa 3:1, U 21 selekcijI, bilo je poslije neviđeno slavlje, a Fuko ga je nakon toga prebacio i u A tim.

Kao trener imao pregled igre, ali ambicija nije bila njegov saveznik, niti je bio od onih koji su nekoga moljakali, vukli za rukav. Jedan od mojih najdražih igrača otišao je sa mjesta gdje vjerovatno idu oni koji traže tišinu, mir bar na kratko da ne bi nekome smetali i nametali se.

Onkološki pacijenti, pitamo vas: Kako dolazite do citostatika u FBiH?

Onkološki pacijenti, pitamo vas: Kako dolazite do citostatika u FBiH?

Brzo godine lete posebno za one koji su nakon rata čekali mir, a u miru naivno neke beskrajno lijepe dane. Tužan sam i ljut što se ovo dešava ovakvim kao što je naš Dženo, a opet znam da je sve sa Božijim određenjem. Porodici sabur, nedostajat ćeš…Dženan Uščuplić..", poručio je Topalbećirović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije