Teška situacija na Tušnju: FK Tuzla City ostao bez trenera

1
Radiosarajevo.ba
Teška situacija na Tušnju: FK Tuzla City ostao bez trenera
Foto: Tuzla City / Milenko Bošnjaković više nije trener Tuzla Cityja

FK Tuzla City i trener Milenko Bošnjaković sporazumno prekinuli saradnju, saopštio je klub sa Tušnja na svojoj web stranici.

Saopštenje Tuzla Cityja prenosimo u cijelosti:

"Milenko Bošnjaković je 55-godišnji trener koji je u Tuzla City došao u decembru 2022. Godine. U svom trećem mandatu izborio je opstanak u Premijer ligi BiH.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Tokom sezone 2023/2024 odigrano je osam utakmica pod njegovim vodstvom od kojih su ostvarene dvije pobjede i šest poraza.

'Dragi prijatelji,navijači, uposlenici…, želio bih vam se zahvaliti na svim divnim trenucima koje smo zajedno proveli u FK Tuzla City. Nakon dubokog razmišljanja i uz puno poštovanja prema klubu i predsjedniku, došli smo do sporazumnog raskida saradnje. Odluka nije bila laka, ali vjerujem da je najbolja za obje strane.

Sporazumni raskid sa Bošnjakovićem. “Nastavljam svoju trenersku karijeru sa novim izazovima i ciljevima, ali će Tuzla...

Posted by FK Tuzla City on Friday, September 29, 2023

Hvala vam na podršci tokom ovog vremena i sretan sam što sam imao priliku braniti boje ovog kluba. Nastavljam svoju trenersku karijeru sa novim izazovima i ciljevima, ali će Tuzla City zauvijek ostati u mom srcu. Hvala vam još jednom i vidimo se na terenu!”

Milenku želimo sretan nastavak karijere u budućnosti.", navodi se u saopštenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije