Televisa presenta: Nova, bombastična epizoda serije - Messi (ne) ide iz Barcelone

Radiosarajevo.ba
Televisa presenta: Nova, bombastična epizoda serije - Messi (ne) ide iz Barcelone
Foto: EPA-EFE / Leo Messi

Martin Arevalo, argetinski novinar, koji je cijelom svijetu otkrio da je Leo Messi prije dvije sedmice, i to burofaxom, od Barcelone zatražio da ga besplatno pusti, sinoć je ponovo zatresao svijet fudbala.

Kako je objavio sinoć, Leo sada razmišlja da ostane u Barci do sljedećeg ljeta, a onda napusti klub po isteku ugovora - bez odštete.

Arevalo kaže da bi Messi tu odluku trebao saopćiti danas. 

Navodno, piše Arevalo, lideri Barce doslovno mole Messija da ne ode, a istu priču objavio je i novinar Fox Sportsa Marcelo Sotille

Novi "preokret" u najaktuelnijoj fudbalskoj sapunici došao je nakon jučerašnjeg sastanka na kojem su bili Messijev otac i brat - Jorge i Rodrigo Messi, njegov advokat Jorge Pecourt i, s druge strane, predsjednik katalonskog kluba Josepe Marie Bartomeu i direktor kluba Javier Bordas.

Navodno je Bartometu kazao da Barca ne može zamisliti budućnost bez Messija, a nude mu produženje ugovora na još dvije godine. 

Messi, 33-godišnji fudbaler, u Barceloni je još od "omladinskih pogona" u koje je došao 2001. godine. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije