Tarik Šahović: Imamo kvalitet da pobijedimo Željezničar

Radiosarajevo.ba
Tarik Šahović: Imamo kvalitet da pobijedimo Željezničar
EPA / FOTO: Olimpic
Mali sarajevski derbi sutra će na stadionu Otoka odigrati Olimpic i Željezničar. Vukovi su u prvom kolu poraženi na Tušnju od Slobode rezultatom 3:0, a sada ih očekuje duel s Plavima u drugom kolu Premijer lige BiH.

Mladi Tarik Šahović debitovao je za Olimpic protiv Slobode, a utakmicu na Tušnju neće nikada zaboraviti.

"Osjećaj je odličan, drago mi je zbog mog prvog nastupa za prvi tim. Zahvaljujem se trenerima na ukazanoj prilici. Utakmica protiv Slobode je iza nas, sigurno da smo mogli doći do povoljnijeg rezultata, ali nismo imali sreće, imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili", kaže Šahović.

Fudbaler Olimpica očekuje tešku utakmicu sa Željezničarom.

"Utakmica sa Željom je jako važna. Imaju jako dobru ekipu, ali mislim da imamo kvalitet da ih pobijedimo. Kako bude prvenstvo odmicalo mislim da ćemo igrati sve bolje, imamo ekipu koja može svakoga pobijediti", ističe Šahović.

Utakmica između Olimpica i Željezničara na rasporedu je sutra u 17:30h, a ulaznice će biti u prodaji od 15:30h i moći će se kupiti po cijeni od 10KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije