Takmičarska komisija NSBiH donijela odluku: 3:0 za Široki i suspenzija Pecare

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stojan

Kazne ce biti simbolicne, kao sto to uvjek vicina komisija uradi u korist kamenjarskih govana.

Mirza Tvica

Hajdučija na tribinama, hajdučija u nogometnom savezu. Oni zaista nemaju kapaciteta da štite osnovne pravne i demokratske norme.

Pravda za sve

Pet minuta pred kraj bilo 2 : 0. Komisija registrovala 3 : 0. Dobro je još Sarajevo prošlo. Mogli su primiti još dva. Sad je samo pitanje na koliko je utakmica suspendovala stadion ? Ako je to na par utakmica onda nije pošteno. Minimum do kraja prvenstva.

Tuner

Za siroki??? Ko je ovdje lud. Hajmo svi gadjati tudje igrace

AsAsova

Sta sad radi Aljosa Campara i njegovi korumpirani predstavnici zakona ? Sad ne ganja huligane, okrece glavu od ko zna kojeg po redu zlocina u Sirokom.. Koliko jos mrtvih treba bit da se on okrene i primjeti da nesto nije u redu ? 100% nema vremena, ganja jos koju fotelju za svoju gu*icu i organizuje sebi kako da sto duze ovim njegovim krpeljskim zivotom bude na budjetu i nasoj grbaci..

/ Najnovije