Švicarci na megdan Španiji: "Sajdžije" moraju da vade kestenje iz vatre

0
Radiosarajevo.ba
Švicarci na megdan Španiji: "Sajdžije" moraju da vade kestenje iz vatre
Foto: EPA-EFE / Švicarci na treningu

Uzbuđenja na fudbalskim terenima večeras bi moglo biti na pretek.

Zahuktava se polako Liga nacija, danas se igraju mečevi u divizijama A, C i D, a najviše pažnje, jasno, privlači meč Španije i Švicarske od 20:45h.

Naime, Švicarci, koji imaju samo jedan bod u diviziji A nakon dva kola, nisu u sigurnoj fazi prolaska, a na megdan dolaze Špancima, koji kod kuće nisu primili gol u zadnje četiri utakmice.

Dodajmo da su dali čak dvadeset.

Imajući u vidu navedeno, jasno je kome MOZZART daje prednost.

Kvota na Španiju večeras je 1.40, dok je na pobjedu Švicarske kvota izuzetno visoka - 8.50. 

Neriješen rezultat nudi zanimljivu kvotu od 4.50, a ostatak ponude za ovaj meč pogledajte OVDJE.

U diviziji A večeras igraju i Ukrajina i Njemačka

Njemačka je u srijedu protiv Turske u prijateljskoj utakmici odigrala 3-3, a Ukrajina je na Stade de Franceu izgubila 7-1 od Francuske, pa se večeras na ovoj utakmici očekuje veći broj goloca. Njemačka je u prve dvije utakmice Lige nacija odigrala po 1-1, ovdje bi morala zabiti više od jednoga gola. Ukrajinci su zabili i svjetskom prvaku u gostima, mogli bi zabiti i Njemačkoj.

MOZZART ovdje daje sličnu ponudu kao i za prethodnu utakmicu, s tim što ovdje domaćin, Ukrajina, nije favorit i kvota na njihovu pobjedu je 8.00. Za Nijemce, pak, kvota je 1.35, dok je kvota na neriješeno 5.30.

Ostatak ponude za ovaj meč, pogledajte OVDJE.

U C diviziji sastaće se Crna Gora i Azerbejdžan, kao i Luksemburg i Kipar.

Komšije Crnogorci su za MOZZART apsolutni favorit, pa odlučite li odigrati na njih, čeka vas solidna kvota od 1.80. Kvota na Azerbejdžan je 4.90, dok je kvota na neriješen rezultat 3.40.

Takođe, u najslabijoj diviziji D svoje mečeve će odigrati Farska Ostrva i Litvanija, Lihtenštajn i Gibraltar, kao i ekipe Andore i Malte.

Današnju MOZZART ponudu za fudbal možete pogledati na ovom LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije