Susret divova na Parku prinčeva: Zakuhtali PSG dočekuje ranjeni Bayern

Radiosarajevo.ba
Susret divova na Parku prinčeva: Zakuhtali PSG dočekuje ranjeni Bayern
Twitter / Ilustracija
Večeras su na programu preostale utakmice Lige prvaka u nogometu, a svakako najzanimljiviji susret jeste sudar divova na Parku prinčeva.

U drugom kolu Lige prvaka u Parizu, snage će odmjeriti dvije ekipe koje spadaju u uži krug favorita za osvajanje naslova, PSG i minhenski Bayern.

PSG koji je ovo ljeto trošio kao nitko do sada, protiv Bayerna koji je trenutno u rezultatskoj krizi, koja je prouzrokovana nezadovoljstvom pojedinih igrača u klubu i brojnim povredama sa kojim se suočavaju Bavarci.

Simeoneov Atletico Madrid će biti domaćin Chelseajeu u Ligi prvaka na novom stadionu Metropolitanu. Obje ekipe će tražiti pobjedu u ovom susretu, a ova utakmica će odlučiti ko će završiti na vrhu tabele.

Aletico Madrid je ove sezone otvorio svoju Ligu prvaka sa remijem bez golova protiv Rome, dok se Antonio Conte izrazito istaknuo u utakmici protiv Qarabaga, gdje su pobijedili 6-0.

Zanimljiva utakmica odigrat će se i u grupi D između Sportinga iz portugaske prijestolnice i Barcelone. Oba tima su imala odličan start u ovoj sezoni Lige prvaka pošto su savladali svoje protivnike u prvom kolu – Olympiacos, odnosno Juventus.

U ostalim mečevima sastaju se  Qarabag - Roma, Anderlecht - Celtic, Basel - Benfica, CSKA Moskva - Manchester United, Juventus - Olympiakos.

Sve utakmice su na rasporedu od 20:45 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije