Sušić nakon debija na Koševu: Ne može biti ljepši osjećaj

Radiosarajevo.ba
Sušić nakon debija na Koševu: Ne može biti ljepši osjećaj
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Tino Sušić

Tino Sven Sušić je večeras debitovao na Koševu kao novi fudbaler Sarajeva.

I to pogotkom. Ušao je u igru umjesto Benjamina Tatara u 82. minuti i nedugo zatim pogodio s bijele tačke za konačnih 6:2 protiv Tuzla Cityja.

Nakon utakmice je izjavio:

“Moram se prvo zahvaliti Haretu (Handžiću), pustio mi je da izvedem penal. Ne može biti ljepši osjećaj, ući sa klupe i dati gol. Sretan sam i zbog pobjede, puno nam znači. Sad smo puni samopouzdanja, moramo se koncentrirati na sljedeću utakmicu”.

Na pitanje da li je očekivao ovakav derbi, bivši reprezentativac BiH je odgovorio:

“Nisam očekivao da će biti ovako dobro. Utakmica je stvarno bila odlična, igrali smo stvarno dobro, iako nije dobro krenula od početka. Stvarno smo odigrali fenomenalno u nastavku”.

U sljedećem kolu Sarajevo ide u goste Borcu:

“Znamo da nas čeka jako teška utakmica, da će tamo sve da gori. Ali idemo sto posto svaku utakmicu, ako budemo igrali kao danas, sigurno možemo tamo napraviti dobar rezultat”.

O navijačima i ambijentu na Koševu je kazao:

“Odlično, stvarno. Samo pozitivne stvari mogu reći. Užitak je igrati u ovakvom ambijentu, kad te bodri publika cijelu utakmicu”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije